Podcast híradó a legfontosabbakról: koronavírushírek, sportrekorddöntések hétvégén, iPhone 12 megjelenés, Trump és a koronavírus - ORIGO Hírcast

Nagy-Britannia, Anglia, Manchester, koronavírus, COVID-19
Pedestrians wearing a face mask or covering due to the COVID-19 pandemic, walks past a tree decorated in pumpkins ahead of Halloween, in Manchester, northern England on October 6, 2020, after localised restrictions were introduced across northwest following a spike in coronavirus cases. - More than 42,000 people confirmed to have Covid-19 have died in Britain, the worst toll in Europe. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Fontosabb híreink az Origo Hírcast október 12-i hírösszefoglaló podcast adásából: 100 milliós drogfogás Budapesten. Javában tart globálisan a koronavírus-járvány második hulláma. Lewis Hamilton pályafutása 91. F1-es nagydíjgyőzelmét érte el a Nürburgringen rendezett Eifel Nagydíjon míg Rafael Nadal 13-adszor nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyét. Szó lesz a héten megjelenő Iphone 12-ről és annak megjelenési időpontjáról illetve beszélünk arról a sikerről, hogy Stork Natasa nyerte a legjobb színésznő díját szombat este az antalyai filmfesztiválon Törökországban. Megtudhatjuk, hogy milyen változás játszódott le az emberi szervezetben az elmúlt 250 évben, emellett pedig programajánlóval illetve időjárás jelentéssel is készültünk, számos más színes és érdekes hír társaságában - mostantól már podcast formában is!
Vágólapra másolva!

Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája friss hírekkel! A legfontosabb híreket hallgatjhatja akkor és ott, ahol és amikor a legkényelmesebb! Válogatott híreinket ezentúl nemcsak olvasni, hanem akár útközben, akár sportolás vagy házimunka közben is lehet hallgatni!

Hetente háromszor jelentkező hírösszefoglalónkat megtalálhatja a Spotify, az Apple Podcast felületein, illetve számos más podcast lejátszó mobilalkalmazásban. Legyen képben Magyarország és a Nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. Olvassa és mostantól hallgassa is az Origo híreit!

Hírcast minden hétfőn, szerdán és pénteken:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast
Deezer