Otthonfelújítási programot indít január elsejétől a kormány

NOVÁK Katalin
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2020. október 14-én.
Vágólapra másolva!
Otthonfelújítási programot indít a kormány január 1-jétől - jelentette be Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Novák Katalin közölte, a legalább egy gyermeket nevelő családok otthonuk felújítási költségeinek a felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forintig. "A 2015-ben indított otthonteremtési program új eleme igénylésének nem feltétele a csok igénylése" - fűzte hozzá.

Budapest, 2020. október 14. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2020. október 14-én. Otthonfelújítási programot indít a kormány január 1-jétől; a legalább egy gyermeket nevelő családok otthonuk felújítási költségeinek a felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forintig. MTI/Soós Lajos Forrás: MTI/Soós Lajos

A családokért felelős tárca nélküli miniszter a napokban jelentette be, hogy a kormány újabb otthonteremtési kedvezményt vezet be. "A családosok, akik igénybe veszik a csokot, visszaigényelhetik az 5 százalékos áfát új otthonuk vásárlásakor" - közölte.