K. Dániel tavaly decemberben brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy családanyát a budapesti Harmat utcában. Egy bozótvágóval összesen 26 sebet ejtett a nőn, aki belehalt a sérüléseibe. A férfi az előkészítő ülésen halálbüntetést kért magára – írja a Blikk.

K. Dániel ökölbe szorított kézzel kért bocsánatot a nő családjától. A gyilkosságot ismét beismerte, azt viszont tagadja, hogy megerőszakolta a féltestvérét.

Elismerem, bűnös vagyok gyilkosságban meg mindenfélében, de a szexuális bűncselekmény elkövetését nem ismerem el – mondta vallomásában a 27 éves férfi, aki azt szeretné, ha halálbüntetést kapna, hogy ne csúfítsa a világot egy olyan ember, mint ő – írja a Blikk. Természetesen az Európai Unióban nincsen halálbüntetés.

A helyszín a gyilkosság után.Forrás: Police.hu

A vallomásából kiderült az is, hogy gyerekotthonban nevelkedett és csak 7 osztályt végzett el. Korábban egy bútorboltban dolgozott. Gyakran érezte magányosnak magát, hiányozott neki a szülői szeretet. A gyilkosság napján szteroidot vett be, erre alkoholt ivott, amitől bódult állapotba került. Hangokat hallott a fejében, amik azt mondták neki, hogy öljön. Ő pedig engedelmeskedett. Elmondása szerint akkor jött rá, hogy mit tett, amikor meglátta a nő körüli vértócsát.

"A börtönben közelebb kerültem Istenhez, más ember lettem. Nem tudom felfogni, hogy három gyereket az anyjuk nélkül hagytam. Örök lelki fájdalmat okoztam nekik, amit nem lehet megbocsátani, ezért nem érdemlem meg, hogy éljek" – tette hozzá a vallomásában.

Forrás: Police.hu

"A sátán segítségével megpróbálok gyilkolni"

Ahogy azt korábban megírtuk, egy gyerek telefonált be a rendőrségre tavaly december 30-án, hogy egy férfi berontott hozzájuk és leszúrta az anyját. A 14 éves kislány, aki a bejelentést tette elmondta a rendőröknek, hogy otthon beszélgettek az anyjával és a két kisebb testvérével, amikor kopogtak az ajtón. Az anyja odament, résnyire kinyitotta az ajtót, majd egy férfi betört hozzájuk és verni kezdte a nőt. Ő és a testvérei bemenekültek egy másik szobába, ahonnan hívta a rendőröket.

A gyilkos fegyverForrás: Police.hu

Az anyán összesen 26 sérülést találtak, többek között 5 szúrás volt a nyakán és kettő a torkán. A halál oka kivérzéses sokk volt.

Még aznap este, K. Dániel e-mailt küldött a rendőröknek, amiben beismerte a gyilkosságot.

Nem tudom, hogy miért tettem, de szenvedni fogok érte, mert a gyilkosság nagy bűn" – írta a levélben.

A férfi ugyanabban a házban élt, mint az anya a gyerekeivel. A rendőrök átkutatták a lakását, de őt nem találták ott. A naplóját viszont otthagyta, amiben az utolsó mondat ez volt:

"A sátán segítségével megpróbálok gyilkolni, hátha sikerül"

A férfi naplójaForrás: Police.hu

Ezek után egy napon belül elfogták K. Dánielt, aki beismerő vallomást tett. Elmondása szerint a gyilkosság napján egyedül volt otthon, majdnem megivott egy üveg whiskyt. Ezek után lement a közeli parkba, ahol meglátott két lányt. Eldöntötte, hogy szeretne velük megismerkedni, ezért visszament a whiskyért, hogy majd megkínálja őket. Otthon aztán megint inni kezdett, majd megfogta a bozótvágót, lement az első emeltre, és becsengetett az anyához. A támadás után megijedt a sok vértől, ezért elmenekült. Útközben elrejtette a kardot.

Karácsonykor megerőszakolta a féltestvérét

A férfi laptopján több mint 400 pedofil képet találtak a rendőrök, a felvételeken voltak lányok és fiúk is. Arra is fényderült, hogy a gyilkosság előtt 5 nappal, vagyis karácsony este megerőszakolta az anyai féltestvérét.