Egy székesfehérvári férfi többször is próbált lopni különféle üzletekből, de a biztonságiak általában elfogták. Idén nyáron egy benzinkútra ment be, ahol megütötte az alkalmazottat.

A 21 éves férfi márciusban egy ruházati üzletből 10 ezer forint körüli összegben pólót és cipőt, egy drogériából 35 ezer forint értékben parfümöket, egy élelmiszerboltból pedig 5 ezer forintnyi csokoládét akart lopni, de a biztonsági őrök mindegyik esetben rajtakapták.

Május végén és június elején egy székesfehérvári boltból kétszer lopott különböző parfümöket 45 ezer forint értékben.

Forrás: Police.hu

Június 14-én egy benzinkútról alkoholt és jégkrémet akart elvinni fizetés nélkül, amelyek összértéke 2800 forint volt. Az eladó észrevette és megkérte, hogy adja vissza. Erre a férfi belerúgott és megütötte, majd elmenekült.

Végül egy drogériából akart kilopni 16 ezer forintnyi borotválkozási terméket, de a biztonsági kapu bejelzett. Visszatette a helyére a zsákmányt, aztán a biztonsági őrt félrelökte és elfutott. A többszörösen büntetett férfit rablással és más bűncselekményekkel vádolja az ügyészség. Most azt javasolták a bíróságnak, hogy hosszabbítsa meg a letartóztatását, mivel fennáll nála a bűnismétlés veszélye.