Teljesen mást cselekedtek, mint amit ígértek

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője az új városvezetés első évéről beszélt a Heti Tv Pirkadat című műsorában.
Vágólapra másolva!

A politikus az új vezetésű önkormányzat első évét értékelte, ennek kapcsán elmondta, Erzsébetváros irányítói ebben az első esztendőben nagyon rosszul teljesített. Az ellenzéki létről megjegyezte, nehéz volt átállni a tavalyi vereség után, hiszen a képviselők tervekkel, elképzelésekkel voltak tele, amiket ellenzékben már nem tudnak megvalósítani. A mostani önkormányzat tevékenysége kapcsán azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy több olyan projekt is van, aminek a kapcsán összeszorul a gyomra, példaként hozva fel az előző vezetés által vásárolt elektromos autók esetét.

Látni kell azt, hogy az elmúlt tíz év a kerület életében az eddigi legsikeresebb időszak volt, ennek bemutatásához még kampányolni sem kell, egyszerűen csak meg kell nézni az intézményeket. Az előző városvezetés felújította az iskolákat, orvosi rendelőket, a közterületeket, mellette jutott pénz a jóléti szolgáltatásokra, mint az elektromos ingyenes taxira, amivel az idős emberek kerületen belüli közlekedését segítették. Veres Zoltán kijelentette, mára odáig jutott a kerület, hogy ezeknek a jóléti szolgáltatásoknak a jelentős része megszűnt. Véleménye szerint az elmúlt egy esztendő Erzsébetvárosban és Budapesten is a hazugságok éve volt. A győztesek a kampány során tettek választási ígéreteket, ám ehhez nem tartották magukat, teljesen mást cselekedtek, mint amit ígértek.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.