Egy férfi cigarettát akart kérni az egyik troli megállóban várokozó nőtől Szegeden. A nőnél nem volt cigi, ezért a férfi ideges lett, többször megfenyegette majd rá is támadt.

A nő szerdán reggel várakozott a megállóba, amikor a férfi odament hozzá és kért tőle egy szál cigit. A nő nem tudott adni neki, ezért ideges lett és hangosan kiabált, azzal fenyegetőzött, hogy úgy megveri, hogy rá sem ismernek majd.

A férfi felszállt az érkező trolira, a nő azonban rendőrt hívott, ezt el is mondta a troli sofőrjének, aki leszállíttatta a támadót. Ekkor a férfi még dühösebb lett, ökölbe szorított kézzel megindult a nő felé azt ordítva, hogy megöli. A bántalmazást végül a sofőr akadályozta meg, aki közéjük állt.

A támadót végül nem tudtál feltartóztatni, de a rendőrök azonosították és másnap hajnalban elfogták.

Annak a gyanúja is felmerült, hogy a férfi több üveg bort ellopott ősszel az egyik helyi áruházból. Ugyanennek az áruháznak az eladóját gyilkossággal fenyegette meg, amikor a helyére akarta tenni a férfi kosarát.

Az ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás és más bűncselekmények miatt javasolta a férfi letartóztatását, mivel fennáll annak a veszélye, hogy szabadon hagyása esetén elszökne, vagy újabb bűncselekményt követne el.