Erzsébetvárosban a baloldal korábban is lopott és most is lop

Vágólapra másolva!
Erzsébetvárosban a baloldal korábban is lopott és most is lop - áll a Fidesz közleményében arra reagálva, hogy pénteken lopás miatt házkutatást tartott a rendőrség a kerületi önkormányzat épületében.
Vágólapra másolva!

A baloldal ott folytatja Erzsébetvárosban, ahol 2010-ben abbahagyta. Emlékezetes, hogy a Hunvald-korszakban a nyomozó szervek elvitték a baloldali polgármestert és ugyancsak letartóztatták az akkori pénzügyi bizottság elnökét is, akit súlyos börtönbüntetésre ítéltek vagyonellenes bűncselekmények miatt.

A mai napon a baloldal pénzügyi bizottsági elnökét érte tetten a nyomozó hatóság.

Hivatalosan lopás a gyanú tárgya, amelyet az önkormányzat hivatalos helyiségében folytatott a DK-s képviselő, de ennél sokkal súlyosabb bűncselekmények is feltételezhetőek.

A gyanú fennáll, ezért kérdezzük, hogy tudott-e erről a kerület gyurcsányista vezetése, Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere. Részesültek-e a lopásból származó haszonból ő és a Demokratikus Koalíció,

finanszírozták-e a pártjukat a lopott pénzből?

Felszólítjuk Oláh Lajost, a kerület DK-s országgyűlési képviselőjét, hogy nyilatkozzon arról, hogy az önkormányzati jobbkeze, a bűncselekményben feltételezhetően érintett Borka-Szász Tamás, juttatott-e számára a lopott haszonból, hiszen tudomásunk szerint rendszeresen tárgyalt a gyanúsítottal a lopás helyszínén.

Az erzsébetvárosiak sajnos ismét megtapasztalták, hogy

a baloldal Erzsébetvárosba nem önkormányzatot vezetni, hanem lopni jár.

Bízunk abban, hogy a hatóságok a bűncselekmény minden szálát és érintettjét felderítik és bíróság elé állítják - áll a kerületi Fidesz közleményében.