Soros György blogja most Győrfi Pálról és Szlávik Jánosról hazudott, miszerint pénzt kérnének egy-egy előadásuk után. Mindkét fél visszautasította a rágalmakat. Persze, nyilvánvaló, hogy Müller Cecília után miért éppen Győrfi Pálról és Szlávikról hazudott a 444. A baloldal, amely nemhogy segíteni, de inkább hátráltatni próbálja a védekezést, lassan-lassan kifejezetten ellenségként tekint a járvány elleni védekezés sikeres, ismert embereire.

Az egyes sajtóorgánumokban pénteken megjelent információk több ponton sem felelnek meg a valóságnak: nem vettem részt és nem is fogok részt venni az R. Kárpáti Péter által szervezett beszélgetéseken, ezekért pedig pénzt sem kértem - így reagált Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa arra a Soros-blog által terjesztett fake newsra miszerint pénzt kérne egy-egy előadásra. 

Az ügybe belekeverték Győrfi Pált is. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt közölte, hogy R. Kárpáti Péterhez és családjához régi barátság fűz, ezért mindig szívesen fogadtam el a meghívását az általa szervezett nyilvános pódiumbeszélgetésekre. Ezek nem szakmai előadások, hanem "talk show-k", melyek rendszerint az életutamról, illetve az egészséges életmódról szólnak, de aktuális egészségmegőrzési témákat is érintenek. Ezek szervezésében soha nem vettem részt, a beszélgetésért pénzt nem kértem, a helyszínre jutásomról ő gondoskodott, a rendezvényszervezés üzleti hátteret nem ismerem - mondta Győrfi. 

Vagyis, az infektológus főorvos ott sem volt a beszélgetéseken (így nem is kaphatott pénzt), a mentőszóvivő (aki a koronavírus-járvány elleni védekezés egyik népszerű arca) szerepelt talk-show-kban, de ezekért egy fillért sem kapott.

Azaz, ismét két hazugság Soros blogján.