A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István arra kérte Gyurcsány Ferencet a koronavírus-járvánnyal összefüggésben, hogy "ha már nem akarja segíteni a védekezést, legalább ne gátolja azt".

Hollik István szombaton a DK elnökének videófelvételére reagált, amelyben Gyurcsány Ferenc kijelentette: amennyiben a kormány nem tesztel eleget, akkor leállhat az egész ország.

Hollik István közölte, Gyurcsány Ferenc egy újabb videóval állt elő, amelyben megint a koronavírus elleni védekezést támadja és ingyenes tesztet követel. 
Gyurcsány Ferenc persze tudja, hogy minden teszt ingyenes, amelyet orvos ír elő, márpedig a legtöbb teszt ilyen  - fogalmazott a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a DK elnökének nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy a baloldal azon dolgozik a járvány kitörése óta, hogy gátolja a sikeres védekezést. 

A baloldal nem szavazta meg a koronavírus-törvényt, pedig szükség lett volna rá, majd kamuvideókkal, álhírekkel és rémhírterjesztéssel támadták az egészségügyet - sorolta, hozzátéve, az ellenzéknek emellett még arra is volt ideje, hogy "külföldön támadják hazánkat".

Hollik István aláhúzta, a baloldal a járvány első és második hullámában is bebizonyította, ha baj van, rájuk nem lehet számítani.