A kislány még csak 11 éves volt, amikor a férfi megismerte. Rávette, hogy tartsák titokban a kapcsolatot, nehogy lebukjanak. A férfit most letartóztatta a bíróság.

A 35 éves férfi két éven át folytatott titkos szexuális kapcsolatot a kislánnyal. Az akkor 11 éves a lányt, az akkor 33 éves férfi egyre inkább a bűvkörébe vonta, és egyre erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, és az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult. 

A férfi végig tisztában volt vele, hogy a kapcsolatukat titokban kell tartani, 

annak büntethetősége miatt, a lányt is rávette, hogy tartsa meg a titkot, nehogy lebukjon a férfi. A 35 éves férfi a Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkozókra. 

Az üzenetekben megbeszélt találkozók alkalmával többször szexuális kapcsolatot is létesített a kislánnyal a férfi.

Rendőrök vezetik el a 35 éves pedofilt, október 14-énForrás: police.hu

A viszony akkor derült ki, amikor a gyerek végül az apja kérdésére bevallotta,  ő pedig egyből feljelentést tett a rendőrségen. Az érdi nyomozók október 14-én délután elfogták a 35 éves férfit, bevitték a kapitányságra és őrizetbe vették. 

Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a nála tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták a mobilját és a számítógépes eszközeit. Azóta a férfit letartóztatták és ellene szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.