Megvertek egy rajztanárt Heves megyében, miután pofon vágta az egyik diákot. A szülök a buszmegállóban várták a pedagógust, hogy kérdőre vonják, de elszabadultak az indulatok. A tanár súlyos sérüléseket szenvedett, a szülők ellen pedig eljárás indult.

Megverték a rajztanárt az egyik diákjának szülei a Heves megyei Kompolton - számolt be az esetről a Tények. A riport szerint a tanárt megvárták a buszmegállóban, amikor leszállt, kiabálni kezdtek vele, majd megütötték. Az esetet egy arra járó diák fel is vette a telefonjával.

A vita azért robbant ki, mert a tanár úgy fegyelmezte a diákot, hogy megpofozta. A helyi polgárőr azt nyilatkozta, hogy a gyerek már előre értesítette a szüleit az esetről, így azok már az iskolabusz  megállójában várták a tanárt, akit úgy megvertek, hogy súlyos sérüléseket szenvedett.

Tudja, hogy hibát követett el

A riportban megszólal az ügyben érintett anya is, aki azt mondta, hogy meg akarta kérdezni a tanárt, hogy mi volt az oka arra, hogy megüsse a gyereket.

– Nem válaszolt, csak gúnyosan nézett, majd annyit mondott, hogy a fiú szemtelenül viselkedett - mondta a nő TV2-nek, és azt hozzátette, hogy mikor látta, hogy a gyereke arca fel van dagadva, akkor "elborult az agya". Mint mondta, tudja, hogy hibát követett el, amikor nekiment a tanárnak. 

Az anya szerint a fiú az eset óta maga alatt van, pszichológushoz fogják vinni, hogy feldogozza a történteket.

A nő és a férje ellen a rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást.