Megint megmutatta Gyurcsány Ferenc a főpolgármesternek, hogy ő az egyedüli vezető a baloldalon. Most a Gyurcsány-párt, a DK XVIII. kerületi polgármesterén keresztül támadta Karácsonyt Gergelyt a biciklisávok miatt.

Ellenzi a XVIII. kerületiek meghatározó többsége az Üllői úton és a Nagykörúton kialakított, a gépjárműforgalmat jelentősen akadályozó kerékpársávokat, írta a Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester. A szocialistából lett DK-s polgármester szerint a külső kerületekben élők vesztesei a sávszűkítési döntésnek. 

Gyurcsány Ferenc ismét azt akarja bizonyítani - ami a valóság is - , hogy ő az egyedüli vezető a baloldalonForrás: MTI/Kovács Tamás

A Gyurcsány-párti polgármester azt nem mondta el, hogy miért éppen a belvárosi dugóktól meglehetősen messze lévő, relatíve kisebb forgalmú XVIII. kerületet érintik a leginkább ezek a biciklisávok, de láthatóan arról van szó, hogy Gyurcsány most már szinte heti rendszerességgel mutatja meg Karácsonynak, hogy a baloldalon ő az egyedüli vezető.