A nő nem mondta el az ügyfeleinek, hogy kizárták az ügyvédi kamarából. Továbbra is képviselte őket a különböző bíróságokon.

Egy 67 éves nő 1991 júliusától dolgozott ügyvédként, de az ügyvédi kamara 2013-ban fegyelmi büntetéssel sújtotta és kizárta a kamarából, aminek a végrehajtását három évre felfüggesztették. 2017-ben a kamara egy újabb szándékos fegyelmi vétség miatt elrendelte a kizárását, így

2017 augusztusában törölték a nő kamarai tagságát.

Ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy a kizárása után több hónappal is munkadíj ellenében az ország különböző bíróságai előtt: Budapesten, Veszprémben, Monoron, Nagykőrösön, Miskolcon, Székesfehérváron, Cegléden jogi képviseleti, ügyvédi tevékenységet végezzen. Eközben a régi és új ügyfeleiben is azt a látszatot tartotta fenn, hogy jogszerűen végzi a tevékenységét. Az ügyészség, a kizárás ellenére is ügyvédként dolgozó nővel szemben, zugírászat miatt emelt vádat és arra tett javaslatot a bíróságnak, hogy a tárgyalás mellőzésével szabjanak ki vele szemben felfüggesztett börtönbüntetést, tiltsák el az ügyvédi foglalkozástól és a bizonyítottan jogosulatlanul ügyvédi munkával szerzett vagyonát kobozzák el.