Lökdösődés és teljes érdektelenség Hadházy Ákos autós tüntetésén

Közös ellenzéki 2019 március 15
összellenzéki
 Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
Tüntetést szervezett október 23-án Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a köztévé elé, volt LMP-s társával, Szél Bernadett-tel együtt. Sikeresnek nehezen nevezhető az akció: talán ha százan lehettek. Alapvetően autós felvonulást akart Hadházy, de alig voltak kocsik. Egyetlen sikere: össze tudott veszni a Vadhajtások című internetes újság vezetőjével.
Vágólapra másolva!

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők mondtak beszédet alig több, mint száz tüntető előtt az MTVA Kunigunda utcai székházánál. A demonstráció nem tartott tovább egy óránál - írta a Magyar Nemzet. Az autós blokádként meghirdetett eseményre nagyjából száz kocsi érkezett.

A baloldali pártok nem mentek oda.

Hadházy a Magyar Nemzet kérdésére nem válaszolt, csak annyit jegyzett meg, hogy a baloldali pártokat kell megkérdezni a távolmaradásukról.

Mint ismert: a baloldal azóta dühös Hadházyra, amióta a borsodi vereség után nyilvánosságra hozta, hogy tudott a saját, bukott jelöltjük súlyos korrupciós ügyeiről, ezt elmondta a baloldali pártvezetőknek - Gyurcsánynak, Karácsonynak, Fekete-Győrnek is -, de azok nem csináltak semmit.

Teljes kudarcba fulladt Hadházy akciója (korábbi felvétel) Fotó: Polyák Attila - Origo

Az egykori LMP-társelnök Széllel együtt a közmédiát bírálta.

A tüntetés elején kisebb cirkusz volt, mert a tiltakozók nem engedték, hogy a Vadhajtások főszerkesztője kérdezze Hadházyt. Bede Zsoltot páran agresszívan szidalmazták.