Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

Palvin Barbara áttetsző ruhában jelent meg az Oscar-gála utáni partin - Fotók Vanity Fair 2020
Vágólapra másolva!
A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. Az est egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósit majd.
Vágólapra másolva!

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA egy soha nem látott online showműsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. A rendezvénysorozat történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország.

Örömmel jelenthetem be, hogy a magyarországi helyszíneken Palvin Barbara világhírű modell lesz az egyik műsorvezető - árult el újabb részletet a showról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Hozzátette, hogy a november 8-i esemény során hazánk különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt. A nézők a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek és részesei lehetnek az egyedülálló shownak.

Palvin Barbara Forrás: Getty Images/WireImage,/Daniele Venturelli

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van" – mondtaPalvin Barbara

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adunk tájékoztatást.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek. A showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. Az egész világ figyelmét fel tudjuk hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja.