Halálra rúgta a barátját, és közben az egészet fel is vette videóra a balassagyarmati férfi

Ököllel ütötte meg ismerősét
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Halálra rúgdosta az egyik közeli jóbarátját egy fiatal balassagyarmati férfi. A gyilkos az egészet még le is videózta - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A két férfi már évekkel korábbról ismerte egymást, ugyanis külföldön együtt dolgoztak, aztán bérlőtársak, később pedig barátok is lettek.

A tragédia napján is egy kis baráti bulizásra futottak össze, több helyre is elmentek, aminek a végén a későbbi gyilkos alaposan berúgott.

Mikor hazamentek, már elég bátorra itta magát a balassagyarmati férfi ahhoz, hogy a baráttól pénzt kérjen kölcsön, viszont amikor az nem volt erre hajlandó, a férfi minden józan eszét elvesztette, és vadállati módon nekiesett barátjának.

Ütötte és rúgta, ahol csak érte, miközben magából kifordulva ordított és fenyegetőzött.

Illusztráció. Forrás: Polie.hu

Még az sem hatotta meg, hogy barátja folyamatosan az életéért könyörgött. Sőt, még a telefonját is elővette, és videózni kezdte a brutális verést, alázást és az egyre embertelenebb bántalmazást. A férfi ezután, mint aki jól végezte dolgát, a haverjával maradt, lefeküdt aludni, és csak reggel - mikor már kitisztult az elméje - vette észre, hogy a férfi meghalt.

Ekkor hátborzongató tervet talált ki:

felhívta a mentőket, álnéven bejelentette az esetet, mi több, a diszpécser telefonos utasításai alapján még ő maga kezdte meg az újraélesztést.

Azonban, ahogy a mentősök a helyszínre értek, elmenekült. Először a véres ruháit rejtette el, miután átöltözött a rendőrségre ment, ahol előadta, hogy barátját ismeretlenek verték össze, ő csak segíteni akart. A rendőröket azonban nem tudta átverni,

később pedig a kínzásról készült, gyomorforgató videót is megtalálták a telefonján,

így a férfi hétfőn bíróság elé áll, ahol aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt kell felelnie.