Egy 23 éves férfi és a társai összevertek két férfit Nagybárkányban, korábban pedig fejszével fenyegetett egy másik férfit. Az egyik társa rá is lőtt egy fegyverrel.

A rendőrséget október 23-án este értesítették, hogy az egyik nagybárkányi utcában többen összeverekedtek. Mint kiderült, egy 23 éves tari férfi összeveszett az ismerőseivel, ezért ököllel és egy bottal többször megütötte a két férfit, akik emiatt elestek. A támadó három társa a földön fekvőket megrugdosta, közben ő egy lapáttal két másik férfit is megvert. A verekedésben részt vett egy 15 éves fiú is, aki az egyik férfit többször megütötte és megrúgta.

Forrás: Police.hu

Nagyjából 1 órával korábban a 23 éves férfi és a 20 éves mátraszőlősi társa egy nagybárkányi háznál vitatkozni kezdett egy férfival.

A tari férfi közben egy fejszével hadonászott, a társa pedig egy gáz- és riasztófegyverrel lövést adott le.

Forrás: Police.hu

A rendőrök elfogták a négy férfit. A 23 éves férfi ellen többek között garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás, a társai ellen pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt. A tari férfit őrizetbe vették, és javasolni fogják a letartóztatását.