Évekig erőszakolta és molesztálta nevelt lányait egy Pest megyei férfi. Mikor a gyerekek végre el merték mondani az anyjuknak, az asszony inkább a férfinek hitt, írja a Bors.

A dabasi páros együtt nevelte két közös kislányát, és az asszony korábbi házasságából született két másik lányt is. A férfi azonban egy idő után gyomorforgató módon kezdett közeledni az egyik, később pedig a másik nevelt lányához is. Amikor az anyjuk nem volt otthon, vagy amikor kettesben autóztak, akkor molesztálta és szexuálisan zaklatta a lányokat, akiket megfenyegetett és veréssel zsarolt, hogy ne szóljanak az anyjuknak.

Illusztráció.Forrás: Shutterstock

Mikor azonban az egyik gyerek már nem bírta tovább, és elmesélte édesanyjának, mit tett velük az élettársa, az asszony azonnal nekiesett párjának és kidobta a férfit, aki azonban nem hagyta annyiban, és mindent tagadva meggyőzte a nőt, hogy ártatlan. Szépen lassan visszakönyörögte magát a nőhöz, aki végül elhitte neki, hogy nem tett semmit, és

hazaengedte a lányait megrontó pedofilt, aki ezután ott folytatta az undorító molesztálást, ahol abbahagyta.

Úgy tűnik azonban, hogy a lelke mélyén teljesen ő maga sem hitte el, amit a férfi mondott neki, így egyik nap félve megkérdezte lányát a történtekről, aki elmesélte neki, hogy a férfi azóta is zaklatja őket. A nő összeomlott, feldúlva mesélte egyik ismerősének a történteket, aki elborzadva feljelentette a családapát, így pénteken a dabasi bíróság elé kell állnia.