Többször megerőszakolta magyar feleségét egy férfi Bora Borán

Bora Bora Francia Polinézia
Vágólapra másolva!
Egy francia származású férfi megerőszakolta és rendszeresen bántalmazta a magyar feleségét, aki el akart válni. Hogy megmentsék a házasságukat, Bora Borára utaztak, ahol a férfi eldugta feleségének és közös gyereküknek az útlevelét, majd folytatta az erőszakos támadásokat.
Vágólapra másolva!

A pár 2008-ban házasodott össze, egy évvel később megszültetett a közös gyerekük is. A házasságuk megromlott. 2009 és 2011 között a francia állampolgárságú, dél-koreai férfi többször, változatos módon bánt el a feleségével.

Megverte és meg is erőszakolta. Akkor is, amikor terhes volt, és később, a gyerekük szeme láttára is.

Amikor 9 évvel ezelőtt a férfi megtudta, hogy a nő el akar válni tőle, azt javasolta a feleségének, hogy utazzanak Bora Borára, hogy megmentsék a házasságukat. Ezt meg is tették, de nem a házasság megmentése volt a férfi valódi célja. Külföldön is folytatta, amit otthon elkezdett: többször bántotta a nőt, és meg is erőszakolta, amit a gyerekük végignézett. Eközben mindkettejük útlevelét eldugta, hogy ne tudjanak elmenekülni Francia Polinéziáról.

Bora Bora Forrás: Shutterstock/ wilar

A férfi maga indította el a válópert.

Elérte, hogy Bora Borán induljon el a válás és a gyermekelhelyezési eljárás, mivel hosszabb ideje ott tartózkodtak, és mindenkinek az útlevele nála volt.

Az ügyészség a férfit többek között

erőszakos közösüléssel, személyi szabadság megsértésével, kiskorú veszélyeztetésével és közokirattal visszaéléssel vádolja.

Az Egri Hírek idézi a férfi vallomását, amelyben tagadja, hogy megerőszakolta volna az egri közgazdász, volt polgármesterjelölt lányát. Ragaszkodott ahhoz, hogy az egészet csak a felesége találta ki. Az ügy tárgyalása a héten folytatódik.