Járni is alig tudott a részeg autós, aki halálra gázolta Évát és Gábort Dusnoknál

Dusnok, 2020. október 23. Összeroncsolódott személyautó és motorkerékpár mellett dolgoznak mentők, rendőrök és tűzoltók az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében 2020. október 23-án, miután az autó összeütközött két motorkerékpárral. A két motoros a helyszínen meghalt. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Járni is alig tudott, olyan részeg volt az a 37 éves sofőr, aki a szembesávban gázolta halálra a motoros házaspárt pénteken Dusnoknál. A férfi ráadásul jogosítvány nélkül vezetett, korábban ugyanis hasonló eset miatt elvették azt tőle. Kijózanodásakor semmire sem emlékezett - számolt be a BorsOnline.
Vágólapra másolva!

Koszorú és mécsesek mutatják a Dusnok és Sükösd közti úton a tragédia helyszínét.

A részeg autós ugyanis brutális sebességgel száguldott az 51-es úton, amikor egyik pillanatban áttért a szemközti sávba, és egyenesen a szabályosan haladó vaskúti házaspárnak rohant.

Az 50 éves Éva és férje, a 44 éves Gábor hiába voltak tapasztalt motorosok, esélyük sem volt a részeg ámokfutóval szemben.

Összeroncsolódott személyautó és motorkerékpár mellett dolgoznak mentők, rendőrök és tűzoltók az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében 2020. október 23-án, miután az autó összeütközött két motorkerékpárral. A két motoros a helyszínen meghalt Forrás: MTI/Donka Ferenc

Éva lányai összeomlottak

A házaspárt mindenki szerette, a férj polgárőrként szolgált.

– mesélte szomorúan a család egyik barátja. Majd hozzátette, hogy "Évi három lánya összeomlott, imádják egymást és az anyjukat, közös tetoválást is készíttettek négyen. Nagyon vagány, fantasztikus édesanya volt, gyógypedagógiai asszisztensi végzettséggel. Gyalázat, hogy egy ilyen senkiházi miatt elvették őket a családjaiktól."