Egy 42 éves nő ideges lett, mert az előtte haladó autós betartotta a sebességhatárt, ezért neki is le kellett lassítania. Miután megelőzte, eldöntötte, hogy megleckézteti, ezért többször is büntetőfékezett előtte. A harmadik után a szabályosan közlekedő autós felborult.

A nő januárban Kaposvárról vezetett hazafelé, amikor még a lakott területen beérte az előtte haladó autóst, aki betartotta a 30 km/órás sebességkorlátozást, ezért neki is lassítania kellett. Amint kiértek a városból, megelőzte a már gyorsuló, és továbbra is szabályosan közlekedő autóst.

A felborult autóForrás: Ügyészség.hu

Eldöntötte, hogy megleckézteti, amiért feltartotta, ezért hirtelen, minden ok nélkül, befékezett előtte. Egy büntetőfékezés azonban nem volt elég a nőnek, még kétszer megtette.Harmadszorra a szabályosan hajtó autós már nem tudta az úton tartani a kocsit, lesodródott, és az út melletti füves területen felborult.

A nő nem állt meg, hogy segítsen neki, elhajtott. A mögöttük közlekedő autós hívott segítséget. A sofőr 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a balesetet. Az ügyészség közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat a nő ellen. Azt javasolták, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre a sofőrt, és örökre tiltsa el a vezetéstől.