Orbán Viktor: A Kárpátalján zajló fejlesztések tovább folytatódhatnak

Vágólapra másolva!
Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a szervezet hétvégi választási sikeréhez, kiemelve: az október 25-én megrendezett ukrajnai helyhatósági választásokon a kárpátaljai magyarság ismét megmutatta az összefogás erejét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerda reggel.
Vágólapra másolva!

"Úgy gondolom, hogy a mostani szavazáson megvédett, illetve újonnan megszerzett polgármesteri és képviselői mandátumok fontos garanciát jelentenek arra, hogy az elmúlt években Kárpátalján zajló fejlesztések tovább folytatódhatnak" - írta levelében Orbán Viktor. Hozzátette: "ezek az eredmények világosan megmutatták azt is, hogy a kárpátaljai magyarság büszke ezeréves gyökereire, és saját kezébe véve jövőjét meg is akar maradni saját szülőföldjén magyarnak".

"Engedje meg, hogy a szép eredményekhez szívből gratuláljak, további munkájához pedig sok sikert és jó egészséget kívánjak. Hajrá, magyarok!" - zárta gratuláló levelét a miniszterelnök.