Többfelé párás, ködfoltos időre kell számítani, azonban ahol kisüt a nap, akár 19 fokig is emelkedhet a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Szerda: Reggelre többfelé lesz párás, foltokban ködös a levegő, mely a délelőtt folyamán feloszlik, azonban - főleg a középső tájakon - maradhatnak tartósan párás, rétegfelhős részek. 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet. Az északi szél gyenge marad.

Csütörtök: Reggel ismét párás, ködös lesz a levegő. Napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és délutántól szórványosan várható eső, zápor, megerősödő széllel.  A csúcsérték 16°C körül valószínű.

Ködös napok következnekFotó: Csudai Sándor - Origo

Péntek: Erősen felhős lesz az ég, és szórványosan további eső, záporeső fordul elő. Az északnyugati légmozgás élénk marad. 10-15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombat: Marad a borongós, több helyen rétegfelhős őszi idő. Gyenge eső, szitálás kialakulhat. Néhány órás napsütés főleg délnyugaton lehet. Délután 11-16 fok lesz.

Vasárnap: Mindenszentek napján csendes őszi időre van kilátás változóan felhős égbolttal. Reggel 5, délután 13 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.