A Highlights of Hungary nagykövetei idén újra felkutatják az év 55 legkiválóbb magyar teljesítményét, kategóriák nélkül. A nagykövetek között olyan ismert emberek vannak, akik saját szakmájukban jelentős sikereket értek el. Idén újdonság, hogy bárki segíthet a nagyköveteknek a jelölésben.

Új nagykövetekkel egészült ki idén a Highlights of Hungary nagyköveteinek csapata, így a tízes gárda Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó; Mádai Vivien műsorvezető; Törőcsik Franciska színésznő; Farkas Richárd, a Pajta séfje; Marsalkó Dávid, többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész; Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője; Miki357 kliprendező; Takács Ákos, a Red Bull Pilvaker alapítója, marketing szakember; Trellay Levente, a Telep Galéria és Konyha társalapítója; valamint a PET Kupa nonprofit szervezet alapítóiból áll.

Mádai VivienForrás: --

Az elmúlt hét évben több mint 30 nagykövettel dolgoztunk, közel 400 jelölt történetét népszerűsítettük, és mindeközben komoly közösség formálódott a Highlights of Hungary köré. Az idei évben jelentős újításokkal szeretnénk még több emberhez eljuttatni az üzenetünket: Hass, alkoss, gyarapíts!

- mondta a Highlights of Hungary alapítója, Remete Tibor.

Az idei évad legfontosabb célja, hogy

a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén elismerjék és széles körben megismertessék a legkiválóbb magyar teljesítményeket,  

valamint még nagyobb közösséget szervezzenek azok alkotói és alakítói köré. A megújulás részeként az idei évtől már pénzdíjban is részesülnek a legkiválóbb jelöltek, illetve komoly hangsúlyt fektetünk arra is, hogy bemutassuk a jelöltek mögött álló történetet, erősítve ezzel a Highlights of Hungary inspirációs jellegét – tette hozzá Oláh Zsanett, a Highlights of Hungary ügyvezetője.

Marsalkó DávidForrás: --

2020 legkiválóbb teljesítményeire idén először bárki tehet ajánlást a nagyköveteknek, képpel, videóval vagy bármilyen módon a közösségi media felületein. A legfontosabb, hogy a Facebook-oldaladon vagy az Instagramon megosztott tartalmakon szerepeljen #hassalkossgyarapíts hahstaggel, bejelölve rajta a @Highlights_of_Hungary-t!

A Highlights of Hungary Facebook- és Instagram-oldalain a jelölés izgalmas folyamatát is figyelemmel követhetjük.