Egyre többfelé eshet péntek hajnaltól, és a szél is feltámad. A levegő is lehűl, csak néhol emelkedhet 10 fok fölé a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Péntek: A hajnali, reggeli óráktól északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki gyenge eső. A nyugati, északnyugati szél délutántól sokfelé lesz élénk, néhol erős.  10 és 15 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Szombat: Eleinte erősen felhős lesz az ég, főleg északkeleten még kisebb eső is előfordul; később aztán csökken, szakadozik a felhőzet, kevés napsütés is lehet. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. 16°C körül alakul a hőmérséklet délután.

Egyre többfelé eshet, a szél is feltámadFotó: Csudai Sándor - Origo

Vasárnap: Mindenszentek napján  reggelre pára-, illetve ködfoltok képződnek. Napközben változóan felhős, néhol tartósan párás, rétegfelhős idő lesz. Kisebb szitálás, gyenge eső előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. 10-16 fok várható délután.

Hétfő: A hajnali párásság megszűnése után változóan felhős lesz az ég, majd délután nyugat felől erős felhősödés kezdődik. Reggel 5, délután 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd: A nap első felében erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé valószínű eső, záporeső. Délután szakadozik a felhőzet. Az északkeleti szél megélénkül. 9-14 fok várható.