Őket keresi a rendőrség a pécsi késelés miatt - fotó

körözés késelés Pécs
Vágólapra másolva!
Késelés áldozata lett egy 20 éves férfi szombaton este Pécsen, az egyik feltételezett elkövetőt már elfogták a rendőrök, később pedig a két keresett támadó fényképét és nevét is közzétették.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban írtuk, szombat éjjel megkéseltek egy 20 éves férfit Pécsen.

A rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy a lakásban egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott, amikor bement hozzájuk két másik férfi és egy nő, és bántalmazták őket.

Egy 20 éves féfrit késeltek halálra Forrás: police.hu

A dulakodás során

az egyik támadó egy késsel megszúrta a fiatalabbik férfit, aki a helyszínen meghalt.

Az idősebb férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

Elfogatóparancsot adtak ki

A három támadó közül az egyiküket - egy 43 éves helyi férfit - a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket keresik a rendőrök. A rendőrség honlapján később azt közölte: a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki és közzétették a két feltételezett elkövető fényképét is.

A lakosság segítségét kérik a rendőrök Forrás: police.hu

Felhívásukban azt kérik, hogy aki a keresett két személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.