Otthon is folytatták a kocsmai verekedést

Vágólapra másolva!
Egy Nógrád megyei férfi és társai, a testvérei és a sógora előbb egy kocsmában verekedett össze egy helyi családdal, később pedig az otthonuknál keveredtek szóváltásba egy másik családdal.
Vágólapra másolva!

A 23 éves férfi október 23-án egy keresztelőn volt a testvéreivel és a sógorával, majd elmentek egy helyi kocsmába italozni, ahol egy másik család tartott születésnapot. Utóbbi család egyik tagja a kocsma közelében dohányzott. A férfi odament hozzá és cigit kért tőle, mire a másik férfi felajánlotta neki a megkezdett cigi másik felét.

A támadó ezt nem fogadta el, ehelyett megragadta a nyakát és megfenyegette.

Forrás: Police.hu

Az ijedt férfi a kocsmában elmondta a rokonainak, hogy mi történt vele, erre ők megkeresték a férfit és számon kérték. A férfi ekkor az egyiküket előbb ököllel, aztán bottal kezdte ütni.

Amikor a megvert rokon a földre került, a férfi társai is beszálltak, és közösen ütötték és rugdosták tovább.

Később a család többi tagjára is rátámadtak botokkal és baseball ütővel. A család egyik tagja telefonon elmondta a szülőknek, akik odasiettek.

Amikor a családfő kiszállt a kocsiból, a férfi őt egyből leütötte egy lapáttal, amitől elájult.

A felesége a segítéségre akart sietni, de a támadó őt is arcon ütötte. A férfi és a társai, amikor meghallották, hogy nem sokára odaér a rendőrség, elmenekültek.

Az esti órákban egy mási helyi család három tagja ment el az otthonukhoz, botokkal és betonvassal felszerelkezve. Számon akarták kérni a férfiakon azt, hogy még a kocsmai verekedés előtt bántalmazták a kiskorú rokonukat.

A két család összeveszett egymással, majd a férfi és a testvérei baltával és gázpisztollyal támadtak, az egyikük a fegyverrel több lövést is leadott.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség garázdaság és súlyos testi sértéssel vádolja a férfit. Mivel fennáll a bűnismétlés veszélye, ezért javasolták a letartóztatását, mait a bíróság elrendelt.

A végzés nem végleges, mert a férfi fellebbezett, de ettől a függetlenül végrehajtható.