Soroksár alpolgármestere is elkapta a koronavírust

Vágólapra másolva!
Sinkovics Krisztián, Soroksár fideszes alpolgármestere is elkapta a koronavírust, jelenleg erős végtagfájdalmai vannak. Vasárnap este érezte, hogy valami nincsen rendben, hétfőre már súlyosabb  tünetei is voltak. A politikus úgy fogalmazott, hogy a betegség "nem kellemes", senkinek nem kívánja, hogy megfertőződjön.
Vágólapra másolva!

Vasárnap éjszaka éreztem, valami nincs rendben. Hétfő reggelre hőemelkedés, fejfájás, végtagfájdalom. Utolért. Nem kellemes, aki átesett rajta, tudja, a többieknek nem kívánom. Nem sajnáltatom magam. Legyünk túl ezen mindannyian. Aztán ne ott folytassuk, ahol abbahagytuk" - adott tájékoztatást Sinkovics Krisztián közösségi oldalán.

Bese Ferenc polgármester közösségi oldalán reagált a hírre, mielőbbi gyógyulást kívánva helyettesének. Posztjában kitért arra, hogy az előírásoknak megfelelően a polgármesteri hivatal érintett irodáit fertőtlenítik. Arról is tájáékoztatást adott, hogy Sinkovics Krisztián a tünetek megjelenését megelőző 48 órában nem érintkezett hivatali dolgozóval.

Korábban Bese Ferenct is megfertőzte a koronavírus. Méltatlan módon ebből politikai ügy lett: Bereczki Miklós jobbikos képviselő, a baloldal helyi vezetője megkérdőjelezte, hogy a városvezető elkapta a betegséget. Egy interjúban arról beszélt, nem véletlen, hogy a polgármester éppen a soron következő testületi ülés előtt betegedett meg.