Kamaszok vettek észre furcsa zsákokat a szászbereki öntözőcsatorna átereszében. Szóltak a rendőröknek, akik egy feldarabolt holttestet találtak a zsákokban. Kiderült, hogy egy 27 éves nő ölte meg az élettársát, és így próbált megszabadulni a holttesttől - írja a Police.hu. Most lezárták a nyomozást.

Tavaly március 2-án kaptak bejelentést a rendőrök arról, hogy Jászalsószentgyörgy külterületén, a szászbereki öntözőcsatorna átereszében gyanús zsákokat találtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy emberi testrészek vannak a zsákokban. 

A főkapitányság emberölés miatt rendelt el nyomozást.

Itt találták meg a feldarabolt holttestetForrás: police.hu

A nyomozók részletes helyszíni és halottszemlét tartottak, ezzel párhuzamosan adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, hogy azonosítani tudják a holttestet és a gyilkosát. 

Rövid időn belül azonosították és elfogták a gyilkossággal megalapozottan gyanúsítható 27 éves nőt. 

A nyomozás során kiderült, hogy 2019. február 24-én a reggeli órákban, a bécsi albérletükben több késszúrással megölte élettársát a 27 éves nő. Elvette az élettársa készpénzét, majd feldarabolta a testét és bőröndökbe tette, majd egy bérelt autóval, a testvére jászladányi lakására vitte.

A rendőrség fotója a helyszínrőlForrás: police.hu

Ezután a sósavval leöntött testrészeket zsákokba tette, és édesanyja segítségével elrejtették az átereszben. 

A nyomozók előre kitervelten elkövetett emberölés, kifosztás és kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 27 éves nőt. A nő anyját bűnpártolás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Rendőrségi fotó a helyszínelésrőlForrás: police.hu

A rendőrség a nyomozást most lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal adták át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnek.