Egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Soros-hálózat a fiatalok megszólítására, és az ideológiai tevékenység sem maradhat el, amelyre kiváló rálátást ad az Amnesty International Magyarország Emberi Jogi Oktatás elnevezésű Facebook-oldal, írja a Tűzfalcsoport.

A rengeteg energiát és erőforrást feltételező projekt az ország számos pontjára juttatja el a nyílt társadalom emberi jogi köntösbe öltöztetett ideológiáját.

Nézzünk néhány példát!

Keszthely környékén a fiatalokkal és elesettekkel foglalkozókat célozták meg, belőlük épül majd az aktivista hálózat és képződnek az áldozatcsoportok.

Forrás: Facebook

Pécs nem rés, hanem erős bástya a nyílt társadalom frontján. Idézet az Amnesty pécsi eseményének leírásából: Tanár vagy és szeretnél emberi jogi témákkal foglalkozni az iskolában, de nem tudod, hogyan vágj bele? Igen, már megint a fiatalokat akarják...

Forrás: Facebook

Az Amnesty további a fiatalságot érzékenyítő képzéseket fog tartani többek közt Szekszárd, Győr, Szeged és Debrecen is... A Soros-hálózat módszertani képzése csak úgy dübörög!

Forrás: Facebook

Mégis mi ez az egész?

Az Amnesty International az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fiatalok megszólításába. Az emberi jogi blabla rózsaszín masszájával leöntve igyekeznek tanárokat, szociális és civil szakembereket megszólítani, akiken keresztül még több emberhez juthat el a nyílt társadalom ideológiája. Ők ezt hívják „képzők képzésének", a mi véleményünk szerint meg valójában beszervezés. Ahogy a legutolsó „orbánozós" példa is mutatja, az ideológiai színezet és politikai szerepvállalás végig ott lebeg a hálózat körül, hol finomabban, hol erőteljesebben beadagolva a képzettek számára Soros-féle ideológiát. A végeredmény pedig a Soros-aktivista, aki helyben helyben szolgálja a nyílt társadalom erőit.