Őrizetben a mecsekpölöskei díler a vevőivel együtt

Vágólapra másolva!
A rendőrök őrizetbe vették azt a 31 éves, mecsekpölöskei férfit, aki drogot adott el a szomszédos településen élőknek. A férfinak öt vevőjét is elfogták a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A komlói rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki november 8-án egy 31 éves, mecsekpölöskei és egy 24 éves, komlói férfit. Az autóval közlekedő férfiakat előző este igazoltatták a rendőrök Mecsekpölöskén, a Rákóczi utcában.

A 31 évesnek a hátizsákjában és ruháiban is találtak drogot, ezenkívül különböző színű és formájú tablettákra bukkantak. A lakásáról is foglaltak le kábítószert,

drogfogyasztásra szolgáló eszközöket és ötszázezer forintot.

Forrás: Origo

A sofőr 24 éves utasát azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy kábítószeres cigarettát szívott. A rendőrök mindkét férfit kihallgatták, majd

velük szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely THC-ra pozitív eredményt mutatott.

A gyanú szerint a mecsekpölöskei férfi az elmúlt néhány hónapban drogot árult négy környékbeli férfinak.

November 9-én egy 39, egy 32 és egy 28 éves mágocsi, illetve egy 27 éves mindszentgodisai férfit hallgattak ki, akikkel szemben a drogteszt szintén pozitív értéket mutatott.

A 31 éves férfit őrizetbe vették a komlói rendőrök. A díler ellen kábítószer-kereskedelem, az öt fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult eljárás - írja a Police.hu.