Dömötör Csaba Szabó Tímeának: Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos

SZABÓ Tímea
Budapest, 2020. május 4. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője megint a kormány járványügyi intézkedéseit támadta a parlament hétfői ülésén, amire Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára úgy reagált, hogy "Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos" - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Szabó Tímea napirend előtt arról beszélt az Országgyűlésben, hogy a kormány "hazudozik a foglalkoztatottak számáról", miközben „Mészáros Lőrinc egymaga annyi támogatást kapott", mint az összes többi munkavállaló. Szabó Ausztriát nevezte követendő példának, ahol teljes kijárási tilalmat rendeltek el, és szerinte sokkal több támogatást kapnak a gazdaság szereplői.

Dömötör Csaba válaszában emlékeztetett, hogy

míg most az egészségügyi dolgozók bére megduplázódik, a baloldal korábban fizetőssé tette volna az egészségügyet.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára emlékeztetett arra is, hogy éppen a párbeszédes Jávor Benedek nevezte "relatív ártalmatlannak" a járványt, míg a párt főpolgármestere, Karácsony Gergely cselekvés helyett csak kesereg a Facebookon, és a 2022-es választás ellenzéki győzelméről elmélkedik.

- mondta Dömötör Csaba. Az államtitkár végül felidézte azt is, hogy Szabó Tímea volt az egyik legfontosabb szereplője az álhírgyártásnak, a halálozási arányról korábban ő is hazudott, mint Korózs Lajos. "Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos" - mondta az államtitkár, arra kérve a baloldalt, hogy fejezze be a hazugságvár építését.