Szexet ajánlottak az idős férfinak, aztán kirabolták

Vágólapra másolva!
A kalocsai rendőrök egy órán belül azonosították, és lakásukon fogták el két nőt. Egyiküket őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Egy idős kalocsai férfi tett bejelentést a rendőrségen kedden este 11-kor, hogy kirabolták.

Két nő csengetett be hozzá, ő pedig ajtót nyitott nekik, mire azok szexuális szolgáltatást ajánlottak neki. Az idős férfi ezt elutasította, ezért a két nő a kaput benyomva próbált bejutni a házba.

Végül verekedés alakult ki köztük, eközben az egyik nő beszaladt a házba, és a fogasról levette a férfi táskáját. A nő megpróbált elmenekülni a zsákmánnyal, de a férfi feltartóztatta. Ismét lökdösődni kezdtek, majd

a nő pofon vágta a nyugdíjast, és társával együtt elmenekült. A táskában volt a férfi pénztárcája, személyes iratai, bankkártyája és közel 50.000 forint. Az rendőrök egy óra alatt beazonosították a rablókat,

akikről megállapították, hogy egy testvérpár.

Forrás: Police.hu

A rendőrök átkutatták a két nő lakását, ahonnan a pénzen kívül az összes lopott holmi előkerült. A 28 és 27 éves nőket rablás miatt kihallgatták. A két nő beismerő vallomást tett.

Az idősebb nőt, aki sikeres lopás érdekében még bántalmazta is az idős férfit, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.

Húga egyelőre szabadlábon védekezik.