Két férfi vitatkozott össze tegnap este Budapesten a belvárosban, az V. kerületben. Előbb csak kiabáltak egymással, aztán kardok és vascsövek is előkerültek. A vita végén az egyik férfi a kardjával többször rácsapott a másik autójára.

A két férfi tegnap este esett egymásnak. Előtte hosszasan kiabáltak.

Otthon voltunk, amikor hirtelen óriási kiabálásra lettünk figyelmesek - ezt már egy a neve elhallgatását kérő férfi mondta az Origónak. A videót is ő készítette.

„Az is egészen elképesztő, hogy ez az egész a bíróságok közvetlen közelében történt"

– teszi hozzá.

Bár ez a videón már nem látszik, a szemtanú azt mondja, a történtek után nem sokkal megjelentek a rendőrök, és két embert megbilincseltek, majd elvittek.

Frissítés:

A rendőröktől megtudtuk, hogy egy bejelentés alapján intézkedtek, miután két társaság összeveszett. Ahogy írják a dulakodásban egy ember megsérült, neki vágott sérülései lettek.Miközben a rendőrök intézkedtek, a megsérült férfi ismerősei is megjelentek, akik a másik társaságból két férfit megfenyegettek.

A rendőrök négy férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Őrizetbe is vették őket.
A rendőri intézkedés alatt megjelent két férfit garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők szabadlábon védekeznek.