Nem csak a feleségét fenyegette a 44 éves férfi, hanem annak korábbi pincehelyi szeretőjét is. Fél év után jelentette fel a zaklatóját a pincehelyi férfi, ekkor derült ki a rendőrség számára, hogy a 44 éves férfi a feleségét azzal fenyegette, hogy megöli.

Február 14-én tett feljelentést egy pincehelyi férfi, mert egy 44 éves tamási férfi fél éven keresztül zaklatta, amiért viszonya volt a feleségével. A feljelentés után adatgyűjtésbe kezdtek a rendőrök, amiből kiderült, hogy

a 44 éves férfi többször is azzal fenyegette a feleségét, hogy meg fogja ölni.

Forrás: police.hu

Egy veszekedést követően,

február 18-án este a férfi, a 17 éves fiukkal együtt, megkötözte a feleségét, hogy megfélemlítse az asszonyt.

Forrás: police.hu

A nyomozók a család házában tartott kutatás során, egy engedély nélkül tartott puskát, hozzá tartozó lőszereket és távcsőt találtak, valamint egy házi készítésű hangtompítót és más élet kioltására alkalmas eszközöket is, amiket lefoglaltak. A tamási rendőrök bevitték a kapitányságra a férfit és gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, személyi szabadság megsértése, kiskorú veszélyeztetése, kapcsolati erőszak és zaklatás megalapozott gyanúja miatt.

Forrás: police.hu

A férfi őrizetbe vették és a bíróság által,

február 20-án elrendelt letartóztatása máig érvényben van.

Az ügy súlyára való tekintettel a nyomozást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán folytatták, melynek során a 17 éves fiút szintén gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, személyi szabadság megsértése és zaklatás miatt.

A nyomozást a rendőrök most lezárták és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségenk.