Gyereket vár a Károly körúti balesetben meghalt 17 éves fiú barátnője. A szörnyű tragédia miatt a lány el sem tudta mondani a hírt az apának, Attilának.

A Károly körúti balesetben meghalt fiatal fiú barátnője a Blikknek azt mondta, azóta is bántja, hogy nem tudta elmondani szerelmének, hogy közös gyereküket hordja a szíve alatt.

A fiú autójával egy villanyoszlopnak csapódott november 1-én hajnalban a Károly körúton, a balesetben a fiú a helyszínen meghaltForrás: MTI/Mihádák Zoltán

Nem tudja, mi lesz a baba sorsa

A cikk szerint a Kismenők című műsor korábbi sztárja gyakran vitte barátnőjét haza kocsival, a nővére kislányát pedig iskolába. A lány a lapnak most azt mondta, hogy Attila másnap ment volna állásinterjúra, pizzafutárnak akart állni, mellette pedig tanult, hogy meglegyen a jogosítványhoz szükséges végzettsége.

A 17 éves lány úgy tűnik, megérezte, hogy baj lesz, mert a végzetes hajnalon nem tudott aludni, reggelig nézegette Attilával közös emlékeiket. Majd vasárnap délután a nővére hívta fel a szörnyű hírrel.

Nem is fogtam fel, hogy mit mond. Képtelen vagyok elfogadni a szerelmem halálát, hogy soha nem mondhatom el neki, a közös kisfiunkat hordom a szívem alatt  – mondta el a lapnak. A lány azt is hozzátette, hogy bár volt a napokban nőgyógyásznál és mindent rendben talált, fogalma sincs a folytatásról, azt se tudja, mi lesz a kisbaba sorsa.

A 17 éves fiú november elsején hajnalban csapódott egy oszlopnak autójával a Károly körúton. Attila a helyszínen meghalt, 14 éves utasát súlyos sérülésekkel vitték kórházba.