Ahogy azt az Origo megírta, a kormány Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére ingyenessé tette a nyilvános parkolóházak használatát a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt, hogy mindenki tudjon ingyen parkolni éjszaka. Karácsony Gergely főpolgármestert viszont hiába kérik, továbbra sem nyitja meg a városháza udvarának parkolóhelyeit az embereknek. Miközben a miniszterelnök döntését ünnepli, sőt, szinte magáénak próbálja mutatni, nem engedi be az embereket a saját területére. Mi ez, ha nem kétszínűség?

Karácsony Gergely a főpolgármesteri hivatal előtti óriási helyre továbbra sem enged senkit parkolni az ott dolgozókon kívül. Egyébként erről a területről korábban többször is beszélt, hogy milyen nagy tervei vannak vele.

Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester korábban azt is javasolta, hogy a kerületi lakosoknak legyen itt külön parkolóhelye, de ezt a közgyűlésben leszavazták.

Igazi kétszínűségről tesz bizonyságot most Karácsony Gergely, aki a közösségi oldalán úgy tesz, mintha a kormány miatta döntött volna a parkolóhelyek éjszakai ingyenessé tételéről, és ennek nagyon örül. Csakhogy közben éppen ő az, aki elzárja az emberek elől a plusz parkolóhelyeket, amik a városházánál vannak.