Egy prostituáltként dolgozó nő fenyegetéssel zsarolta ki az egyik kuncsaftjától az értékeit.Az ügyészség a letartóztatását javasolta.

A férfi az interneten találta a nő hirdetését, amiben szexuális szolgáltatást kínált. Megbeszéltek egy találkozót és egy Abony melletti erdőbe mentek autóval, de az előre kifizetett légyottra mégsem került sor. A nő megfenyegette a férfit, hogy ha nem adja oda neki az értékeit, az erdőből már nem megy haza. Elmondta, hogy a kivezető egyetlen utat a párja és a barátai elzárták, és ha nem teszi meg, amit kér,  ők jönnek be érte az erdőbe. Mivel a férfi tényleg látott egy parkoló autót az út szélén, komolyan vette a nő fenyegetését. Ezért

odaadta neki a nála lévő 380 ezer forintot és az okosóráját is.

A nő kiugrott a férfi autójából, beült az utat elzáró autóba és elmenekült. A ceglédi rendőrök súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az eljárás során már egyszer külföldre utazó nő letartóztatását a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a Ceglédi Járási Ügyészség.