Húszmillió forintot követel VV Fanni anyja a lánya feltételezett gyilkosától

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
VV Fanni édesanyja úgy döntött, 20 millió forintos "sérelemdíjat" követel a lánya meggyilkolásával megvádolt férfitól - tudta meg a Blikk a család jogi képviselőjétől, dr. Lichy Józseftől. Ma áll bíró elé B. László.
Vágólapra másolva!

- mondta a lapnak Lichy József ügyvéd, aki VV Fanni édesanyjának jogi képviselőjeként kártérítést kérvényez.

VV Fanni Forrás: Blikk

Az egyik valóságshow-ban ismerté vált Novozánszki Fanni prostituáltként dolgozott a Marina parti lakásán, amikor 2017. november 20-án este váratlanul eltűnt.

A lakópark biztonsági kamerái rögzítették, hogy B. László az ölében viszi le VV Fanni élettelen testét, majd a mélygarázsban beteszi az autójába és elhajt.

A vád szerint a Dunába dobta a nőt, majd megszabadult a kocsitól.

A férfi akkor bukott le, amikor visszavitte a bérelt autót a céghez, mert ott észrevették a csomagtartóban a vérfoltokat.

Ők hívták a rendőrséget. Több közvetett bizonyíték is a volt szocialista képviselő-jelölt ellen szó, ennek ellenére a férfi mindent tagad. A holttest pedig három éve nem került elő. A férfi volt előzetes letartóztatásban, most házi őrizetből érkezett a mai tárgyalásra.

B. Lászlót gyilkossággal vádolják, 2020. január 7-én a tárgyalóteremben Fotó: Polyák Attila - Origo

Mivel azonban a vádlott eddigi viselkedését látva erre semmi esélyt nem látok, úgy gondolom, nincs tovább mire várni, beadjuk a kártérítési igényünket.

A bíróságtól azt is kérni fogom, hogy ne külön polgári perben tárgyalják a sérelemdíj ügyét, hanem a büntetőügy végén erről is döntsenek.

Természetesen tudjuk, hogy a pénz semmit nem enyhít a szülők soha nem múló fájdalmán, de úgy gondoljuk: ha a vádlott vidáman éli életét, mintha nem is követett volna el semmit, legalább fizessen - tette hozzá az ügyvéd, aki biztos benne, hogy B. László ölte meg a lányt.

Fanni édesanyja úgy döntött, a férfinak fizetnie kell, húszmillió forintot követelnek a vádlottól.