A kijárási és a gyülekezési tilalom ellenére zenés bulit tartott kedd éjszaka a józsefvárosi baloldal. Egy környéken lakó szerint ez nem először fordul elő, többször tapasztalta, hogy éjszaka üvölt a zene az MSZP Bacsó Béla utcai irodájában, ami egy társasház földszintjén található – számolt be az eseményről a Hírnyolc.hu. 

A Hírnyolc.hu egyik olvasójának elmondása szerint a Bacsó Béla utcában lakik, és november 24-én éjjel 23 órakor a munkából tartott hazafelé, amikor meghallotta a dübörgő zenét a zárt ajtó, ablak mögül. Az alábbi videót küldte el a szerkesztőségnek. 

A kihalt utcán az is jól hallható volt, hogy a bent lévők közül sokan kiabáltak, énekelték a dalokat. Hozzátette: nem először tapasztalta, hogy éjszaka zajonganak az irodában. Nem korrekt, hogy a politikusoknak lehet bulit tartani, míg mindenki másnak be kell tartania a koronavírus miatti korlátozásokat. 

A járvány második hullámában a kormány kijárási tilalmat rendelt el este 8 és reggel 5 óra között, a szórakozóhelyek, vendéglátóhelyek bezártak, minden gyülekezés tilos.