Apa, fia és a fiú nagybátyja összeveszett egy számukra idegen férfival, majd fellökték, rángatták, és megütötték egy rendezvényen. A Kaposvári Járási Ügyészség csoportos garázdaság miatt emelt vádat ellenük.

Idén márciusban nőnapi rendezvényt tartottak Barcs egyik szórakozóhelyén, ahová a három férfi is elment, az ismerőseivel együtt.Este az apa egy ital miatt összeveszett egy másik férfival, de ekkor még nem fajult köztük tettlegességég a vita.

Hajnalban azonban részegen megkereste a férfit, és kihívta a a kávézó teraszára megbeszélni a dolgokat. A férfi már készült hazamenni, így követte őt, de a kocsma bejáratánál vitapartnere a

fiával és testvérével együtt rátámadt. Fellökték és megverték.A férfi földre esett. A teraszon lévők segítettek megfékezni a támadókat. A három férfit lefogták, ellökdösték áldozatuk közeléből, aztán a férfit "bemenekítették" a kávézóba.

A támadás után nem sokkal már a helyszínen voltak a barcsi rendőrök és kihallgatták a támadókat. Az ügyészség vádiratában a fiatalkorú vádlottal szemben próbára bocsátást, apjával és nagybátyjával szemben pedig közmunka kiszabását javasolta - írja az Ügyészség oldala.