Egy debreceni nő egy szórakozóhely előtt látta meg a férfit, akivel meg akarta magát hívatni egy italra. A férfi nem fizette ki az italt, ezért a nő később a szórakozóhely előtt megverte, majd ellopta a telefonját.

A nő tavaly novemberben, a hajnali órákban ment el az egyik debreceni szórakozóhelyre, ahol alkoholt is ivott. Később kiment dohányozni, ahol észrevett egy részeg, ismeretlen férfit. Odalépett hozzá és meghívta egy italra és táncolni. A férfi erre angolul elmondta neki, hogy nem beszél magyarul. A nő ekkor belekarolt és a pulthoz vezette kiszemelt áldozatát, majd kikért két italt. A pultos a számlát a nő elé tette, aki áttolta azt a férfinak. Ő erre nem reagált. A nő azt mondta a pultosnak, hogy a férfi ki fogja fizetni az italt, majd odaszólt neki, hogy fizessen. A férfi olyan részeg volt, hogy erre sem reagált, mire a nő megfenyegette, hogy ha nem fizet, akkor el fogja venni a telefonját.

Ezek után a nő kutatni kezdett a férfi ruhájában, a pénztárcáját kereste. A férfi kiabálni kezdett vele és ellökte a kezét. Az orosz kiment telefonálni, a nő végül kifizette az italokat és utána ment. A szórakozóhely előtt számon kérte a férfit, hogy miért nem fizetett, majd hadonászni kezdett felé, mire az eltolta magától.

A nő ekkor neki ugrott, amitől elestek. A debreceni támadó rátérdelt a férfi mellkasára, és ököllel ütni kezdte. A többi ott szórakozó ember állította le. A nő visszament a szórakozóhelyre, majd "én elveszem a telefonját" felkiáltással újra kiment a verekedés helyszínére, és elvette a földre esett telefont, majd bement a diszkóba.

Forrás: Origo

Később megint odament a férfihoz, akit ekkor már többen is körülvettek, hogy megvédjék a nőtől.Azt mondta, hogy elveszi a pénztárcáját is, és elkezdte átkutatni a ruháit. A többiek viszont rászóltak, úgyhogy abbahagyta a kutakodást.

A rendőrök a helyszínen igazoltatták a nőt, akinek a csizmájából került elő az orosz férfi telefonja. A férfi könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A 34 éves nőt első fokon 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság kifosztás és testi sértés miatt. Az ítélet nem jogerős, mert a nő fellebbezett – írja a Debreceni Törvényszék.