Marad a ködös idő, ma ónos szitálás, eső, vasárnap havas eső is előfordulhat - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Ma borult, párás időre számíthatunk. Szitálás, ónos szitálás, hószállingózás bárhol kialakulhat.  Gyenge marad a légmozgás, szinte szélcsend lesz. Fronthatás nem valószínű. Reggel -3 és +2, délután 0 és +3 fok között alakul a hőmérséklet. Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: a szitálás miatt sok helyen síkosak, csúszósak lesznek az utak, a ködös tájakon alacsony lesz a látástávolság.

Szombaton folytatódik a borult, szürke, télies időjárás. Ismét lehetnek sűrű ködfoltok. Szitálás, éjszaka ónos szitálás és hószállingózás szórványosan fordul elő. Gyenge marad az északira forduló szél. Reggel 0, délután +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap erősen felhős marad az ég, és  szórványosan alakul ki szitálás, gyenge eső, néhol havas eső is.  Párás marad a levegő. Mérsékelt marad az északi, északnyugati légmozgás. 0 és +6 fok között valószínű a hőmérséklet csúcsértéke.

Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: a szitálás miatt sok helyen síkosak, csúszósak lesznek az utak, a ködös tájakon alacsony lesz a látástávolságFotó: Csudai Sándor - Origo