A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportja köszönetet mondott Szájer József eddigi munkájáért

Szájer József, európai parlamenti képviselő az Alapjogokért Központ konferenciáján.
Vágólapra másolva!
Szomorúan fogadtuk Szájer József képviselőtársunk döntését, hogy az év végével visszavonul a választott képviselői tevékenységtől, és visszaadja európai parlamenti képviselői mandátumát - áll a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának közleményében.
Vágólapra másolva!

Személye európai uniós csatlakozásunk, 2004 óta meghatározta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának munkáját, amelynek vezetője, később elnöke lett, és képviselőcsoportunk irányvonalának alakításáért mind a mai napig felelősséget vállal.

Szájer József a legismertebb és legelismertebb magyar európai parlamenti képviselővé vált.

Szájer József, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. Forrás: Arpad Foldhazi/Földházi Árpád

Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében szeretnénk köszönetet mondani

Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.

Szájer József politikai hitvallása, Magyarország szuverenitásának és a magyar polgárok érdekeinek megalkuvás nélküli képviselete olyan értékek, amelyek a továbbiakban is képviselőcsoportunk alapelveiként szolgálnak.

Szájer József további munkájához sok sikert kívánunk, és természetesen a jövőben is számítunk együttműködésére, jobbító javaslataira! - zárul a közlemény.