Egy garázsban is megtalálták VV Fanni vérét

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
A tegnapi tárgyaláson kiderült, hogy VV Fanni telefonját még az eltűnése utáni napokban is használták, azt viszont nem lehet tudni, hogy ki, és a készüléket sem találták meg azóta. Az is kiderült, hogy nemcsak a nő lakásában, hanem a garázsban is megtalálták a vérét, ahol B. László parkolt, vagyis nemcsak ájult volt, amikor a férfi berakta a kocsiba, hanem vérzett is – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A bíróságon felelevenítették azt a tény is, hogy B. László mikre keresett rá az interneten VV Fanni eltűnése előtt és után.

Találatot találtak: a rendőrség körözési listájára, valamint arra is, hogy "körözött", "vízi holttest" és "vízi hulla".

B. László ezek egy részét Bróker Marcsi ügyével kapcsolatosan magyarázta, a vízi holttesteket pedig azzal, hogy éppen erről nézett egy műsort a tévében, ahol két különböző adatot adtak meg a holttestek számáról, ezért utánanézett.

B. László egy korábbi tárgyaláson Fotó: Polyák Attila - Origo

Levetítettek egy felvételt is, amin az látszik, hogy a helyszínelők dolgoznak VV Fanni lakásában.

A garázsban, ahol B. László 2017. november 20-án este parkolt, vért találtak. A szakértői vélemény egyértelműen igazolta, hogy VV Fanni vére, amit a lakásban is megtaláltak két komódon.

Tehát amikor a férfi lecipelte a garázsba, nemcsak ájult volt, hanem erősen vérzett is.

"Hogy mekkora vérfolt volt ott, arról egyik dokumentumban sincs adat, csak annyi, vértöredéket találtak. Az egy koszfolt is lehet, ami félrevezető... Nagy vérről szó sem volt soha az ügyben, annyit pedig mindig is mondtam, hogy folyt az orra vére, amit barátnője, B. Erika törölgetett is. De én nem vettem észre, hogy Fanni vérezne. Lélegzett és nyöszörgött" – mondta B. László a Borsnak.

Tévedhettek a szakértők

A tárgyaláson egy informatikai szakértőt is meghallgattak, ami után kiderült, lehet, hogy hibáztak. A cellainformációkból kiindulva az FBI a szalkszentmártoni bányatavakhoz jutott, ott áshatták el VV Fannit. De kiderült, hogy a szakvélemény több esetben nem pontos, például az időzónákban. Egy órával későbbi időpontok vannak megadva, és a cellainformációkról is kiderült, hogy nem stimmelnek.

A bírónő megkérdezte a szakértőt, hogy tévedhettek-e, mire a férfi azt válaszolta, hogy lehetséges.

VV Fanni Forrás: police.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, Novozánszki Fanni egy valóságshow-ban lett ismert, ezek után prostituáltként kezdett dolgozni. Több mint 3 éve, 2017. november 20-án váratlanul eltűnt. A lakópark biztonsági kamerája felvette, ahogy B. László az ájult nőt leviszi a garázsba, majd beteszi a kocsijába és elhajt.

A nő holttestét eddig nem találták meg, pedig keresték már többek között a Dunában, a Balatonban, egy nagy erdős területen Veszprém közelében és elhagyatott kutakban is, de eredménytelenül.

A keresésre több százmillió forintot költöttek a hatóságok.

Az is felmerült, hogy a férfi megetette vaddisznókkal, vagy odaadta egy olyan bűnszervezetnek, amelynek tagjai elégették egy krematóriumban. Az viszont biztos, hogy amikor B. Lászlót hazugságvizsgálóra kötötték, a víz szónál jelzett a poligráf.

B. László a vád szerint anyagi gondokkal küzdött, az egyik ismerősétől pedig megtudta, hogy Fanni prostituáltként dolgozik és van pénze. Eldöntötte, hogy pénzt szerez tőle.
Felment a nőhöz, megverte, és pár holmijával együtt betette az autójába.

A holttestet másnap a Dunába engedte úgy, hogy összekötözte és súlyt tett rá.

Ezek után Fanni kulcsaival visszament a lakásba és kifosztotta.

B. László a bűnrészességet már beismerte, a gyilkosságot viszont tagadja. Elmondása szerint miután elvitte Fannit a házból, idegen embereknek adta oda, amire a nő barátnője beszélte rá.