Rengeteg pénz volt VV Fanni lakásában

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
A három éve eltűnt VV Fanni ügyében tartott hétfői tárgyaláson kiderült, hogy a lakásában több millió forintnyi készpénzt találtak a helyszínelők. A pénz azóta bűnügyi letétben van, Fanni családja még nem jelentkezett érte – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

VV Fanni eltűnése után helyszínelők lepték el az otthonát 2017-ben. Mint ahogy az már kiderült, a lakásban és a mélygarázsban is, ahol a meggyilkolásával vádolt B. László parkolt, vért találtak, ami egyértelműen a nőé.

A hétfői tárgyaláson az is kiderült, hogy

a lakásában nagyjából ötmillió forint készpénzt találtak.

A pénzt forintban, euróban, svájci frankban és dollárban gyűjtötte Fanni, és több helyen elrejtve, ágy alatt dobozban, táskában és szekrényben tartotta.

VV Fanni Forrás: Blikk

Az összeg a vád szerint indíték volt, mivel B. László ezt akarhatta megszerezni. A pénz még mindig bűnügyi letétben van. Hogy mi lesz a milliók sorsa, azt a bírónő elmondta a tárgyaláson.

"A sajtóban többször szó esett a Fanni lakásán talált pénzről, és most szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam: a pénzért senki sem jelentkezett eddig. A sértett oldalához fordulok: ügyésznő, ügyvéd úr, kérelemmel

mindig is volt és van is lehetőség rá, hogy az ügymenet során kiadják a sértett jogutódnak az összeget"

– mondta a bírónő, vagyis Fanni anyja, amikor igényt tart rá jelentkezhet a pénzért.

"Sem dulakodás, sem kutakodás jeleit nem találták a lakásban, ezt százegy százalékra állítom továbbra is. László nem keresett pénzt, és nem állt szándékában elvinni semmit.

– mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, B. László nagybátyja és korábbi védője.

B. László egy korábbi tárgyaláson Fotó: Polyák Attila - Origo

Ahogy azt korábban megírtuk, VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, azóta nem sikerült megtalálni a holttestét.

A lakópark biztonsági kamerája felvette, hogy aznap este B. László az ájult nőt leviszi a garázsba, beteszi a kocsijába majd elhajt.

A vád szerint a férfi abban az időszakban anyagi nehézségekkel küzdött és több embernek tartozott. Az egyik barátjától megtudta, hogy Novozánszki Fanni prostituáltként dolgozik és van pénze. Aznap este felment a lakására, és halálra verte.

Másnap a holttestet összekötözte, súlyt tett rá és a Dunába dobta.

A férfi a bűnrészességet beismerte, a gyilkosságot nem. Állítása szerint csak abban hibázott, hogy nem hívott mentőt, amiről a Fanni egyik barátnője beszélte le, aki szintén a lakásban volt azon az estén. Miután elvitte a nőt a kocsijával, ismeretlen embereknek adta oda.