A rendőrség honlapján arról számoltak be, hogy a fővárosban lefoglalt kábítószer értéke meghaladja a 87 millió forintot.

A Police.hu-n azt írják, hogy előzőleg információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 30 éves D. Sándor nagyobb mennyiségű kábítószert szállít Kőbányára a bűntársának, a 32 éves K. Balázsnak.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2020. december 2-án délelőtt Budapest X. kerületében, a Mádi utcában mindkét férfit elfogták. 

A két elfogott férfi lakásaiban összesen 19 millió forint készpénzt is találtakForrás: www.police.hu

A felderítők D. Sándor autójának csomagtartójában és hátsó ülésén 35 kilogramm marihuánát találtak, egy kilogrammos kiszerelésekben. 

A nyomozók a két férfi lakásán is tartottak házkutatást, ahol lefoglaltak két Audit, és egy BMW-t több mint 30 millió forint értékben.

Forrás: www.police.hu

A kutatás során a rendőrök a két férfi lakásán több mint 19 millió forintot találtak, amit szintén lefoglaltak. 

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a 30 éves D. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: www.police.hu

Bűntársát a 32 éves K. Balázst kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi szabadlábon védekezik.  Az elfogásukról készült videófelvételt itt nézhetik meg: