Késsel támadt rá egy eladóra egy férfi Nyíregyházán - videó

rablás, nyíregyháza
bsh
Vágólapra másolva!
Késsel támadt rá egy eladóra egy férfi Nyíregyházán. Az eset november 27-én délután történt, ekkor ment be a 42 éves férfi az üzletbe, ahol kést tartott az eladóra, és a bevétel átadását követelte - írja a police.hu.
Vágólapra másolva!

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást I. S. 42 éves nyíregyházi lakos ellen.

Ezzel a késsel fenyegette meg a férfi az eladót Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 27-én délután

bement egy nyíregyházi üzletbe, ahol kést tartott az ott dolgozó nőre, és a bevétel átadását követelte. Az eladó engedelmeskedett, a több tízezer forint összegű készpénzt átadta a férfinak, aki ezután elmenekült.

A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető azonosítása, és elfogása érdekében. A nyomozók a feltételezett elkövetőt 2020. december 3-án fogták el nyíregyházi lakóhelyén.

A férfit a rendőrkapitányságra előállították, és rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekményt, valamint azt is beismerte, hogy A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.