Rákay Philip: Gyurcsány, Bangóné, Fekete-Győr, Donáth! Szemeket lesütni, december 5-ét írunk!

Vágólapra másolva!
Hogy mi a közös bennük? Ők és elvtársaik mind a határon túli magyarok elárulói. Gyurcsány 2004-ben miniszterelnökként kampányolt a kettős állampolgárság ellen, Bangóné pedig rendkívül fotogén, okos arcát adta - családjával együtt - az akkor elhíresült, szégyenteljes népszavazási kampányfotóért. Más súlyú felelősség persze, de felejthetetlen mindkettő - írta a közösségi oldalán Rákay Philip.
Vágólapra másolva!

Ahogy megbocsájthatatlan mostanság a DK ifjúgárdistáinak, a momentumos hiperaktív árulóknak felvidéki, erdélyi és székelyföldi kampánya is, amikor az európai liberó összeborulás jegyében, rendszeresen a magyar jelöltek ellen agitálnak - emlékezett vissza.

Sohasem felejtem el, milyen érzés volt 2004. decembere után Székelyföldre utazni. Minden beszélgetés, minden ott töltött pillanat a magyarázhatatlannal kezdődött, szavainkban és arcunkon a szekunder szégyennel, amit a hazaáruló baloldal miatt éreztünk. S ami a legfájóbb, a leginkább szívszorító volt, hogy a történtek után még az ottaniak vigasztaltak bennünket, anyaországiakat...
Azóta - sok szempontból legalábbis - helyreállt a világ rendje. Nem vízió, hanem valóság ma már a kettős állampolgárság, amelyet 2010-ben - mintegy szimbolikusan - az első intézkedések egyikeként foglalt törvénybe Orbán Viktor kormánya - írta.

S tíz esztendeje már annak is, hogy a magyar kormány komoly összegeket költ a határon túli, magyarlakta területeken kultúrára, közösségépítésre, óvoda- és iskolafelújításra, gazdaságélénkítésre, helyi vállalkozók támogatására, munkahelyek megtartására.

Ezt hívják úgy: nagybetűs, valódi európaiság, hazafiság. Persze nem a szó dk-s, vagy momentumos értelmében.Szerencsére...

- írta a közösségi oldalán Rákay Philip.