Bilincsben vitték el a Pest megyei rendőrök a férfit, aki egy lakásban lövöldözött

lövöldözés pest megyében
A szakértő szerint a támadáshoz használt és a lakásban lefoglalt fegyver emberi élet kioltására alkalmas éles lőfegyver.
Vágólapra másolva!
Volt barátnője férjével veszett össze az a 45 éves férfi, aki fegyvert rántva lövéseket is leadott dulakodás közben. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta - olvasható a rendőrség honlapján.
Vágólapra másolva!

Ahogy a police.hu-n írták,

rövid életű kapcsolatuk végét nem tudta feldolgozni a gyanú szerint K. János, ezért "látogatta" meg 2020. december 2-án este volt barátnőjét.

A 36 éves nő a férjével tartózkodott az albérletében, amikor K. János megjelent náluk.

Összeszólalkoztak, a vita elfajult, K. János pedig pisztolyt rántott, és több lövést is leadott.

A szakértő szerint a támadáshoz használt és a lakásban lefoglalt fegyver emberi élet kioltására alkalmas éles lőfegyver. Forrás: www.police.hu/Sagyibó Melinda

Az egyik lövedék az ágyban, a másik a falban állt meg.

A felbőszült férfi kezéből a férj próbálta dulakodás közben kicsavarni a fegyvert, végül a lövések hangjára a szobába rohanó szomszédok segítségével sikerült a támadót ártalmatlanná tenni. Bezárták egy szobába, és hívták a rendőrséget.

A járőrök a helyszínen elfogták K. Jánost, majd bilincselve előállították.

A támadó a kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését, valamint azt is, hogy lenne fegyvere.

Az egyik golyó az ágyba, a másik pedig a falba fúródott. Forrás: www.police.hu/Sagyibó Melinda

Az igazságügyi fegyverszakértő elsődleges véleménye alapján a támadáshoz használt és a lakásban lefoglalt fegyver emberi élet kioltására alkalmas éles lőfegyver.

K. János ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, a bíróság azóta letartóztatta.